Thursday, 4 February 2016

Olalalalala Bola Versi Kita-kita aje!


Ini sempena semangat Ola Bola!
tapi style dia beza sikit
sebabnya
tak kira apa sekali pun
sepak-baling-beracun
semua kita kasi pulun!

kau ado?

Tiap petang
kalau tak hujan membasah bumi
akanku dan 'bibik berpengetahuan tinggi ' beraksi
di taman tempat gelanggang kami
port kita orang
as usual.

watchhha!

Best gila best.
Zaman kanak-kanak ribena menerjah kembali dalam diri
yang jasad sudah pun besau ya ampun

*jap confused aku ni umur doploh satu ke duablas?*

I am really sure, and admit that I'm gonna miss all those moments.

Setelah kembali ke dunia semester dua di perth...lis.

Serius aku pasti rindu tahap gaban.

Tapi, that's life...inilah namanya pengorbanan.

Kalau tak masuk semester dua acaner nak grad cerdik!

pastu kalau tak grad acaner nak kerja baguih-baguih and then beli rumah cantik fully furnished cam Dato' Vida Qu Puteh tu?

T.H.I.N.K  S.M.A.R.T

coz there's no one else will comfort you unless you yourself. So happy working and have a nice day peeps!

Remember, be safe everyone :)

All were my new friendsss nonetheless, I'm the eldest - always (sigh)
 Hey! we can't sit back and have a talk and I'll decide which one of you guys I'll choose. 
Kinda busy

Uh whatever guys, I'm not that too desperate.
Cenggini kalau nak dibaling bolanya aduhhh bah- Manni











Hey boy, you nak kincing jangan kincing sini ma..cover sikit haiyaa.







boys over flower as always...guys which one? (none of these two of course..I knew haha) #budak2
Muhammad is fluent in Mandarin tell chuuu *thumb up*





Lari bahhhhhh, bola beracun kauuuu! MATI kang kena.

I don't even know the girls are so tough to make them lose - Qayum