Thursday, 7 August 2014

Hello Sembilan Belas

Assalamua'laikum and hello!
raya...raya..raya...
hari ni hari raya yang ke sebelas

***dancing ber-background let it go***

raya---- sederhana sahaja
takde sampai pengsan wiwiwiwi
tahun ni tahun yang dahsyat penuh dengan kejutan

KEJUTAN = SURPRISE

awal tahun dengan insiden MH370 yang sampai sekarang masih dengan tanda tanya besar
kemudian, kematian walaupun yelah tiada kaitan langsung dengan aku namun masih kami bersaudara

sudahhh?? --- saudara sesama Islamlah

**senyum mesra**

perginya biduanita Datuk Sharifah Aini pulang kepada sang pencipta di bulan mulia Ramadhan mubarak..
allahu akhbar  serius cakap aku jealous
jealous tu je.

Seterusnya, masih dibuai dalam bulan barakah ramadhan dan negara dikejutkan dengan MH17.
Banyak air mata ditumpahkan baik dari tubir mata aku mahupun yang lain.
berjuraian..

kejutan lagi bertambah dengan perasaan sedih pabila dikejutkan dengan perginya pensyarah matrik science computer  aku Cikgu Aziz yang disayangi ramai. Pun pada bulan ramadhan..

hidup penuh dengan kejutan kan?

barulah best ??

bergantung.

kejutan untuk nombor yang entah keberapa adalah

KEPUTUSAN UPU

yang mana semestinya melibatkan jasad dan roh ini..
uwaaaaaaaaa!!!!

**merenung langit**

check it out on this coming week on 12th Aug 2014 ok !

-
-

-
-

-
-

-
-

-
-

cukup cerita kejutan
hari ni sebenarnya yang utama entri ni ingin ditujukan khas buat seseorang ni
mhehehe
jadi..saya sebagai sahabat kepadanya dengan berbesar hati,paru2 bagai 
ingin mengucapkan 

                                        ALLAH SELAMATKAN KAMU 

HAPPY BIRTHDAY

SELAMAT HARI LAHIR

HAPPY BEING NINETEEN HAHAHAHAHA XD


semoga awak sentiasa dalam rahmatNya
dalam lindungan dan kasih sayangNya
dimurahkan rezeki dan berjaya dunia akhirat insyaa Allah
seronok kan officially nineteen??
mmuahahaha 

**menari balet**

apapun wahai sahabat, hidup harus diteruskan 
menggapai dan merealisasikan misi kehidupan di atas bumi tuhan ini
okay!

insyaa Allah i'll never miss 78 cause it does means today
your birthday lahhh 
lol
ni kalau markah exam sikit lagi nak A kot haha

apart from that, the significance of our friendship all this while which i really value 
well personally it has its own sentimental value
we befriend since 2007 when we were both at standard six(12 y/o)
then until presence




kaulah satu2 sahabat sejak sekolah rendah sampai laa ni aku masih engaged with 
gaduh baik semula
tak bercakap duk sebelah bila angin tak bertemu
uwaaaaa 
satu2 macam slideshow dalam kepala ni 
masuk nasyid tak pernah dibuat orang ada 2 orang je ahli
kau dan aku hahahahahaha!

"kan ku utus kan salam ingatanku dalam doa qudusku sepanjang waktu..." --- haa ingat dok mung weh?

ingat masa trip ke Terengganu masa darjah enam?
yang dekat masjid masa kita berhenti solat maghrib
ingat?
it's about KERETA FORMULA ONE 

**innocent face**

masihkah kau ingat sahabat?

yang sebenar-benarnya gambar board besar tepi jalan masjid besar tu bukan kereta F1
tapi MAYAT berbungkus kain putih
yang mata aku ni pula sekali nampak nye boleh kata macam ni

Dia: wehh nampak tak apa saya nampak??? tuuuu!!!
Aku: lahhhh kereta formula one lah!
Dia: tengok betul2 !!! gambar mayat lahhh
Aku: gulp


biar kita tak sekolah sekali lepas form 3 (siapa suh gi SAHUT hahahaha)
aku setia pada ABS wiwiwiwi 
namun our friendship still boleh dikatakan maintain sampai sekarang
Alhamdulillah
dan mak2 kita pun macam kawan lama pula mhehehe
rancak berbual bila bersua kauuuu

semoga ukhuwah ini tetap teguh untuk selamanya 
berpaksikan kerana Allah 

sekali lagi, selamat hari lahir NURRUL AQILAH  MOHAMED SABRI
welcome nineteen wiwiwiwiwi 
welcome maturity 
welcome love for future

from me to you.