Saturday, 16 March 2013

BAWA BERTENANG

Assalamualaikum dan hai !

Okay, berdebar kencang hati atau apa-apalah perasaan ni bercampur-baur
menunggu keputusan.
Bagaikan semua benda buat serba tak kena.
aku sekolah tak macam kawan2 lain
awal setengah tahun pergi sekolah buat syarat tapi otak entah ke mana, kerja sekolah memang tak buat, peka pun ko..nasib baik masih ada cikgu yang aku anggap memahami aku.
terima kasih cikgu Rohana! cikgu Rosni! hehe (rezeki jangan ditolak)
serius, masa aku sakit tu.. urghh!!! nak concentrate pun langsung takkkkk bolehhh!
Allah nak uji... (positif)

setelah kembali pulih, nak kejar mana yang tertinggal pula!
memang 'gila' tapi alhamdulillah.. dengan bantuan cikgu tuisyen peribadi hasil pencarian mak aku 
yang hebat..WOWW! 
dah tak kisah pasal bayaran asalkan dapat ilmu..
untuk 1 cikgu dia cover admath,fizik,chemist and maths.

masa menjawab SPM memang meremang bulu roma,
dengan suasana tegang . . . . tuhan je yang tahu apa yang dirasai diri ni

okay, Usaha sudah, Jawab pun sudah, tinggal berdoa & bertawakal berharap semuanya baik-baik sahaja hendaknya.

yang bestnya bila mak aku cakap "apapun keputusan terima dengan hati terbuka dan tetap anak umi"

sayang umi!!!

helmi yusof pernah kata : SPM bukan segalanya ;)