Tuesday, 19 June 2012

Saringan

Assalamualaikum wbt..disini saya dengan bebesar hati ingin memohon supaya semua mendoakan kejayaan sya dalam acara sukan..esok 20 jun 2012 saringan utk 400m bersama hanis pikah..Ya Allah ya rahman ya rahim.. pinjamkanlah ku kekuatan dan semangat utk memperjuangkan kemenangan rumah Perdana..amin ya rabbal alamin.. :)


Sunday, 17 June 2012

Suuukan

Assalamualaikum..kali ni Munirah nak cerita pasal sukan..haa Sukan tahun 2012 kali ni dibuat lambat sikit iaitu pada 28 jun kerana nak buat sereantak 1Malaysia katakan.Tahun lepas acara sukan yg Munirah masuk 400m,1500m,4x400m,4x100m tapi...400m je sempat btnding tu pun saringan..syukur dpat go to final tapi tak ada rezeki tak boleh berlari dsebabkan oleh perkara yg memang tak dpat dielakkan..hanya merentas desa je menang no9..tahun ni minta2 berjalan lancar dan menang semua acara yg akan Munirah masuk..tp thn ni utk merentas desa Munirah tak pergi sebab tak sihat..Apapun..all the best to myself and rumah Perdana..Perdana Mantap Berentap!! Majulah sukan utk sekolah & negara..jom cuci mata tgok pic..oh ya! happy sunday day and happy father's day to all fathers in this world especially to my abah :)






Friday, 8 June 2012

Songs


Assalamualaikum...hari ini Munirah nak kongsi dua lagu kegemaran yang berjudul " Safe and Sound " yang dilantunkan oleh Taylor Swift.. dan " Stay" oleh Miley Cyrus..check it out! spread love~